Jan Hellesøe

Forført
Jan Hellesøe gæster Ringsted Kongrescenter med hans nye show 'Forført'
Få billetter

Dato og tid

Lørdag 09. nov. 2019, kl. 20:00

Sted

Ringsted Kongrescenter
Nørretorv 55
4100 Ringsted

Priser

Billetpris: 275 kr. ekskl. gebyr

Danmarks dygtigste manipulationsekspert Jan Hellesøe kommer til Ringsted Kongrescenter med helt nye spændende show 9. november 2019, kl. 20.00.

Her vil han med sit show 'FORFØRT' benytte alt fra trance, manipulation, hypnose og optiske illusioner for at spille den menneskelige hjerne og synssans et puds:

- Jeg har i sinde at manipulere og forføre mit publikum. Men mest af alt vil jeg skabe en oplevelse, de sent glemmer. Der er mange, der spørger, om det jeg laver i TV også kan laves på en live scene - nu er der mulighed for selv at opleve det, siger Jan Hellesøe.

Jan Hellesøe er ikke bare kendt for DR3's underholdende program "Fuckr med dn hjrne", hvor han med stor succes udsætter både kendte og ukendte danskere for gådefulde psykologiske eksperimenter. Han har med stor succes også været vært på tv-programmerne 'Hypnodating', 'Det perfekte kup' og senest programmet 'Manipulator'.
 

Nyd en dejlig buffet inden showet
Få en god start på aftenen, og nyd en dejlig buffet fra kl. 18.00 inden showets start.

Pris 225 kr. ekskl. gebyr 

Efterbestilling af buffet
OBS: Har du købt billetter men glemt buffet? Tilkøb med buffet ved at KLIKKE HER

Fremskudt tribune
Til dette show vil der være fremskudt tribune, som betyder at tribunen vil være kørt helt frem til Scenen. Hvis Tribunen bliver udsolgt sælges rækker på gulvet foran.

Varighed
Endnu ukendt