Børnefestival 2017: Adam & Noah

Ghettoens svar på Gøg og Gokke
børnefestival
Normal

Dato og tid

Lørdag 10. jun. 2017, kl. 17:00

Sted

Ringsted Sportcenter
Hal A
4100 Ringsted

Priser

Unummeret plads, 80 kr. ekskl. gebyr.

Der er dømt ekstra klogskab til børn og unge i Ringsted, når Adam & Noah gæster Ringsted Børnefestival, som en del af deres landsdækkende turné.

Adam & Noah får smil og latter frem, når de med humor og ironi tryllebinder deres publikum og tager alvorlige og mindre alvorlige emner under kærlig behandling.

Til foråret drager duoen ud på deres første turné med udsolgte shows i hele landet.
Gruppen har desuden udgivet to singler, hvoraf førstesinglen 'Danser Sådan Her' har over 1 million afspildninger på YouTube. 

 

Ringsted Børnefestival er for alle børn i alderen 3 til 12 år, samt deres forældre og søskende.

Børnene i Ringsted og omegn får igen i 2017 deres egen festival, når der lørdag den 10. juni 2017 afholdes Ringsted Børnefestival i Ringsted Sportcenter, anlægget og området omkring. 
Der bliver koncerter med masser af gang i, teaterforestillinger, opvisninger og en masse anden god underholdning og spændende aktiviteter.

Du kan blandt andet opleve de populære Adam & Noah, der fortæller, underholder og tager fusen på danskerne med deres humoristiske tilgang til livet i Danmark. Sigurd Barrett gæster også Ringsted med sin version af Danmarkshistorien.

Derudover er der både gadeteater, børneloppemarked, ansigtsmaling, rekordforsøg og meget, meget mere.

Mange af Ringsteds foreninger kommer og viser prøver på deres kunnen. 
Du kan for eksempel få en tur på Karups Ridecenters heste, se opvisning af Ringsted Dansecenter og prøve hjulgymnastik med Ringsted IF Gymnastiks seje hjulgymnaster. Og selvfølgelig rigtig meget andet. 

Læs mere om børnefestivalen her >>