Børnefestival 2017: Sigurd Barrett

Danmarkshistorie for børn
børnefestival
Normal

Dato og tid

Lørdag 10. jun. 2017, kl. 12:00

Sted

Ringsted Sportcenter
Hal A
4100 Ringsted

Priser

Unummeret plads, 70 kr. ekskl. gebyr.

Ringsted Børnefestival er stolte over at kunne præsentere Sigurd Barretts Danmarkshistore, som en del af underholdningen i Hal A.

Showet er en del af Sigurd Barretts mest ambitiøse projekt til dato. 
Gennem et illustreret bogværk, et musikalbum, et omfattende undervisningsmateriel, et iPad-spet, brætspil, 40 historiske optagelser af steder i Danmark til fri download, en TV-serie, og koncertturné vil den anerkendte entertainer formidle Danmarkshistorien.

I løbet af foråret vil skolerne i Ringsted få mulighed for at arbejde med materialet, og der er garanteret en fantastisk afslutning når Sigurd Barrett gæster Ringsted Børnefestival.

Ringsted Børnefestival er for alle børn i alderen 3 til 12 år, samt deres forældre og søskende.

Børnene i Ringsted og omegn får igen i 2017 deres egen festival, når der lørdag den 10. juni 2017 afholdes Ringsted Børnefestival i Ringsted Sportcenter, anlægget og området omkring. 
Der bliver koncerter med masser af gang i, teaterforestillinger, opvisninger og en masse anden god underholdning og spændende aktiviteter.

Du kan blandt andet opleve de populære Adam & Noah, der fortæller, underholder og tager fusen på danskerne med deres humoristiske tilgang til livet i Danmark. Sigurd Barrett gæster også Ringsted med sin version af Danmarkshistorien.

Derudover er der både gadeteater, børneloppemarked, ansigtsmaling, rekordforsøg og meget, meget mere.

Mange af Ringsteds foreninger kommer og viser prøver på deres kunnen. 
Du kan for eksempel få en tur på Karups Ridecenters heste, se opvisning af Ringsted Dansecenter og prøve hjulgymnastik med Ringsted IF Gymnastiks seje hjulgymnaster. Og selvfølgelig rigtig meget andet. 

Læs mere om børnefestivalen her >>