Dansk Slager Parade 2019

Normal

Dato og tid

Lørdag 09. feb. 2019, kl. 20:00

Sted

Ringsted Kongrescenter
Nørretorv 55
4100 Ringsted

Priser

Priser
Nummeret siddeplads: 295 kr. ekskl. gebyr

Tilvalg
Buffet 225 kr. pr. person
KONCERTweekend 995 kr. pr. person

Dansk Slager Parade er nu klar til at fejre dansktoppen på 22. år. Det bliver med de gode kendte navne.

Der bliver budt på endnu en stor oplevelse for alle elskere af dansktop og slager musik.

2019 bliver hellere ingen undtagelse, men byder dog på overraskelser, da et par af landets helt store kvindelige revykunstnere indtager scenen.
Begge er de blevet hædret med “Årets Dirch” og andre hædersbevisninger. De er begge fremragende sangerinder, og det bliver det som publikum kommer til at opleve når Pernille Schrøder og Anne-Karin Broberg indtager scenen.

Bjørn Tidmand er manden med flest slagerhits igennem årene, han medvirker også i showet sammen med manden med de gamle bukser, Bjarne Lisby, der for første gang er med i Dansk Slager Parade.
Louise Espersen kender mange sikkert fra DK4, hvor hun sang sig til tops. De bakkes alle op af Klaus & Servants, og Karin Strand-Holm styrer showet som konferencier.

Det er altid rart at haven noget at glæde sig til – og uden at løfte sløret for alt, hvad der kommer til at gå for sig på scenen, kan publikum glæde sig til at ”Se Venedig” og komme  ”En tur til Dublin med det første fly”, hvor ”Vi maler byen rød”. Vi skal også høre om ”Campinglivets Glæder” og synge med på ”De glade år” – og selvfølgelig flyver den lille sommerfugl.
Som altid er Dansk Slagerparades kendetegn Hit på Hit på Hit – det er det, som publikum forventer, og det er det de får.
 


 

Buffet og KONCERTweekend kan tilkøbes billetten.
Buffetten åbner kl. 18:00. DKK 225,- pr. person.
KONCERTweekend indeholder: Billet, buffet, overnatning, morgenmad samt en voucher til shopping i Ringsted Outlet. DKK 995,- pr. person.

OBS: Har du købt billetter men glemt buffet? Tilkøb med buffet ved at KLIKKE HER