Fuhlendorff

Går over i historien - II
Normal
Comedy Tour 2018

Dato og tid

Fredag 26. okt. 2018, kl. 19:00

Sted

Ringsted Kongrescenter
Nørretorv 55
4100 Ringsted

Priser

Billetpris : 265,- ekskl. gebyr

Pakkepris for begge shows:
Billetpris : 485,- ekskl. gebyr
 

Tilvalg

Buffet 225 kr. pr. person
KONCERTweekend 895 kr. pr. person

I efteråret 2018 laver jeg mit andet soloshow på ét år. Showet hedder "Går over i historien II" og ligesom forgængeren fra foråret 2018, handler det om vores historie. Men hvor etteren handlede om skabelsen af os, handler dette om skabelsen af vores samfund. En stat. 

"Du kan få et blow job", det stod der i den blot anden Facebook-besked fra hende jeg sidenhen byggede mit kongerige med, eller, det var i hvert fald hende jeg giftede mig og købte hus med på Amager. På mange måder minder livets udvikling om verdenshistorien. Man kan sige at mennesket, som vi kender i dag, bliver født med landbruget. Når vi er børn, tegner vi huse. Når vi bliver ældre, stiller vi spørgsmål som oldtidens grækere ville have svært ved at svare på. Som teenagere vil vi indtage verden, som romere gjorde.  Og så får vi børn og bliver pissebange for resten af verden og flytter ind i vores parcelhus-middelalderborge.

I "Går over i historien II" vil jeg fortælle om den udvikling, der er skyld i at verdenen ser ud, som den gør. Fra de første skrevne kilder og frem til det samfund, vi kender. Apropos "skrevne kilder", min kone skrev faktisk ikke "du kan få et blowjob", men "du kan få et bungee jump!"... jeg lover, at have læst verdenshistorien lidt bedre. P.S. Hun skylder mig stadigvæk det bungee jump!

Oplev Fuhlendorff i Ringsted Kongrescenter, fredag  26. oktober 2018, kl. 19:00

Buffet og KONCERTweekend kan tilkøbes billetten.

Buffetten åbner kl. 17:00. Pris kr. 225,- pr. person. 
KONCERTweekend indeholder: Billet, buffet, overnatning, morgenmad samt en voucher til shopping i Ringsted Outlet. Kr. 895,- pr. person.