Live Comedy Tour 2017

Ingen Panik!
ingen panik
Udsolgt

Dato og tid

Lørdag 07. okt. 2017, kl. 20:00

Sted

Ringsted Kongrescenter
Nørretorv 55
4100 Ringsted

Priser

Nummererede siddepladser
kr. 365,- + gebyr

Tilvalg

Buffet 225 kr. pr. person
KONCERTweekend 995 kr. pr. person

Lyby, Kopernikus og Berthelsen bliver endnu mere skøre i nyt live comedy show - LIVE COMEDY TOUR 2017 - 'Ingen Panik!'

Troels Lyby, Nicolaj Kopernikus og Anders W. Berthelsen kan i 2017 opleves sammen igen. Denne gang i 'Ingen Panik!', et live comedy show, der klæder dem af - igen, vil nogen måske tænke - men her uden at gemme sig bag roller og facader.
Det bliver showet, hvor de tre skuespillere og komikere træder i karakter som sig selv. Og ligesom de mange andre gange vi har oplevet dem sammen, kan det kun gå galt, rigtig galt, på den rigtig sjove måde.

Det bliver et grænseoverskridende morsomt show uden nogen fjerde væg, hvor publikum skal forberede sig på at komme meget tæt på. For der bliver ikke lagt nogen fingre imellem, lover de om showet, der afslører det endnu mere skøre liv bag de skøre roller.

Lyby, Kopernikus og Berthelsen har været venner siden de begyndte på skuespilleruddannelsen for mere end 25 år siden. Sideløbende har de alle markeret sig som nogle af landets mest anerkendte og populære skuespillere inden for hele spektret fra drama til komedie. Sammen har de kunnet opleves i 'Panik' fra 2007, i 'Tre Lede Stjerner' fra 2010 samt i filmene 'Klassefesten 1, 2 og 3', der tilsammen har solgt mere end 1.6 millioner billetter.

Netop spændvidden i deres kunstneriske udtryk kombineret med deres fine fornemmelse for hinanden er det, der gør dem så utroligt sjove sammen. De formår at udspille de mest vanvittige situationer, så de virker troværdige, og kan på et splitsekund vende alvor til humor, så man vrider sig af grin.

'Ingen Panik!' bliver mere af dét og oplevelsen af den 'ægte vare'. For denne gang gør Lyby, Kopernikus og Berthelsen sig selv til ofre for morskaben, når de udleverer deres livsvisdom på scenen med et teatralsk lag og et yderst komisk twist.

Glæd dig til 'Live Comedy Tour 2017' i Ringsted Kongrescenter,
Lørdag den 7. oktober 2017, kl. 20:00

Buffet og KONCERTweekend kan tilkøbes billetten.

Buffetten åbner kl. 18:00. Pris kr. 225,- pr. person.
KONCERTweekend indeholder: Billet, buffet, overnatning, morgenmad og shopping. Pris kr. 995,- pr. person.