Martin Brygmann med Band & DKs Underholdningsorkester

Bates Delight
Brygmann
Normal

Dato og tid

Torsdag 22. feb. 2018, kl. 20:00

Sted

Ringsted Kongrescenter
Nørretorv 55
4100 Ringsted

Priser

Nummereret siddeplads:
Kr. 395,- + gebyr

Tilvalg

Buffet 225 kr. pr. person

Martin Brygmann er komponist, skuespiller og har en fortid som trommeslager. 
Som komponist og sangskriver har han i 20 år skrevet musik til solister, film, TV og teater og ofte på tværs af de kunstneriske genrer.

Om albummet 'Bates Delight' siger Martin Brygmann: "Det handler om alle de følelser, livet fylder mig med - fra angst til fryd".
Titlen til albummet er taget fra sangen 'Driving', hvor det forelskede par i et kort glimt får deres lykkelige romance afbrudt af Hitchcock'sk uhygge. 

'Bates Delight' er et projekt drevet af kunstnerisk frihed, dygtighed, kærlighed til musik og ikke mindst - alle de medvirkendes vidunderlige skaberglæde.
I forbindelse med udgivelsen af sit første solo album tager Martin Brygmann på turné med Danmarks Underholdningsorkester samt albummets rytmegruppe fra Stockholm. 
Udover sange fra det nye album 'Bates Delight' vil koncert-repertoiret bestå af nye arrangementer af Martin Brygmanns mange hits: 'Vent på Mig', 'En kort en lang', 'Ud i det blå', 'Jeg er for kendt' og mange flere.
Martin Brygmann binder aftenen sammen med historier om hvad der drev ham, anekdoter og fortællinger om sangenes tilblivelse. 

Glæd dig til Martin Brygmann og Danmarks Underholdningsorkester i Ringsted Kongrescenter,
Torsdag den 22. februar 2018, kl. 20:00

Buffet kan tilkøbes billetten.
Buffetten åbner kl. 18:00. Pris kr. 225,- pr. person