Queen Machine

Live 2018
Udsolgt

Dato og tid

Fredag 16. mar. 2018, kl. 20:00

Sted

Ringsted Kongrescenter
Nørretorv 55
4100 Ringsted

Priser

Ståplads DKK 250,- + gebyr
Nummereret siddeplads: DKK 260,- + gebyr
 

Tilvalg

Buffet 225 kr. pr. person
KONCERTweekend 895 kr. pr. person

'We Will Rock You', 'Bohemian Rhapsody', 'I Want To Break Free', 'A Kind Of Magic', 'Don't Stop Me Now', 'Somebody To Love' > Listen af Queen-hits virker uendelig lang og mange sange er selvskrevne på enhver sætliste til et Queen-show.
Alligevel Har Queen Machine formået at skabe deres eget univers omkring Queens musik. Et univers, hvor der er plads til at overraske og forny tilgangen til showet - med stor kærlighed og respekt for originalen.

Queen Machine har mere succes end nogensinde. Publikum over hele landet strømmer til bandets koncerter for at lade sig rive med af Queens musikalske univers, men også for at høre netop Queen Machine, som er et hold mesterlige musikere med storesyngende Bjarke Baisner i front. Han er uden sammenligning Danmarks - måske endda Nordeuropas - bedste bud på Freddie Mercury. 

"...de her gør det exceptionelt godt" kunne man i januar 2017 læse på dr.dk under overskriften "Her er 3 bands der (næsten) slår originalerne"
- Queen Machine takker for omtalen og lover at gøre deres absolut bedste, for at leve op til den flotte ros. 

Buffet og KONCERTweekend kan tilkøbes billetten.

Buffet åbner kl. 18:00. Pris DKK 225,- pr. person.
KONCERTweekend indeholder: Billet, buffet, overnatning, morgenmad og en voucher til shopping i Ringsted Outlet. Pris DKK 895,- pr. person.

OBS: Har du købt billetter men glemt buffet? Tilkøb med buffet ved at KLIKKE HER