Ringsted Børnefestival - BØRN TO BE WILD

Normal

Dato og tid

Lørdag 09. jun. 2018, kl. 16:15

Sted

Ringsted Sport Center
Tvær Allé 5
4100 Ringsted

Priser

5 kr. inkl. gebyr

The Rock Show er historien om en rocktrio, der i bedste Easy Rider stil kører rundt på trehjulede ROCK-cykler og udbreder kendskabet til rockmusikkens barnlige rockklichéer.

BØRN-O-MATEN’s magiske verden præsenteres i det stort anlagte ROCK-Pourri bestående af de kendte ”børnesange”: BØRN In The USA, BØRN To Be Alive, BØRN To Be My Baby, BØRN to be wild, mfl

Børnene OG de voksne kommer på scenen og spiller på instrumenterne, der synges med på den sørgelige Slade-klassisker ”FARFAR er væk”, og så bliver der ellers gået til den i en medrivende LUFT-TROMME solo. Med andre ord: Det bliver ikke kedeligt – heller ikke for de voksne.

Børn To Be Wild kommer til at optræde på den nye scene i Anlægspavillonen for de mindste børn på Ringsted Børnefestival. 

Info om koncert og billetsalg:

Billetpris: 5 kr. inkl.. gebyr
Sted: Ringsted Sport Center, Hal A

Varighed: 40 minutter

Info om Ringsted Børnefestival 2018

Alle børn mellem 3-12 år får en kæmpe fest, når Ringsted for anden gang inviterer til børnefestival  lørdag den 9. juni 2018.  1 2017 deltog godt 10000 børn og forældre i festen. Det hele kommer til at foregå  omkring Ringsted Sport Center

Der bliver koncerter med gang i, teaterforestillinger, opvisninger og masser af aktiviteter, du kan være med til eller blot kigge på.

Ringsted Børnefestival er henvendt til alle børn i alderen 3-12 år – fra Ringsted og hele Sjælland - og de må hjertens gerne tage deres forældre og søskende med.

Der er gratis adgang til festivalpladsen og til at prøve langt de fleste af aktiviteterne på det store festivalområde.  Mad og drikkevarer kan købes til meget favorable priser.