Sanne Søndergaard

Kontroltaber
Udsolgt

Dato og tid

Fredag 15. feb. 2019, kl. 20:00

Sted

Ringsted Kongrescenter
Nørretorv 55
4100 Ringsted

Priser

195 kr. ekskl. gebyr

Sanne Søndergaard tog en fuldt udsolgt Banket sal med storm til hendes seneste show Sindssyg Kælling i 2017!

Nu er hun ude med nyt show - Kontroltaber

Det værste, en kvinde kan gøre, er at tabe kontrollen… Nej, det værste, en kvinde kan gøre, er at være kontrolfreak! Hun skal være afslappet, men hun skal have styr på tingene. Altså på en afslappet måde. Hvor hun har styr på tingene. Fik vi nævnt, at hun skal virke afslappet!?

Som de fleste kvinder har Sanne Søndergaard et anstrengt forhold til kontrol. For lidt kontrol er lig med katastrofer og kønssygdomme. Men for meget kontrol betyder, at folk ser dig som en pernitten perfektionist, en sygelig 12-talspige, en emsig kælling.

Så hvordan bevarer man selvkontrollen på den selvværdige måde? Uden at fake sig afslappet og uden at underlægge sig selv et totalitært OCD-regime!? Og hvorfor er det egentlig, at samfundet kobler mænds evne til egenkontrol direkte på længden af nabopigens nederdel?

Kontroltaber følger i kølvandet på en række succesfulde shows, der alle kredser om emner som kønsroller, sociale koder og feministiske forundringer – emner, som Sanne har beskæftiget sig med længe før, der var noget, der hed ”#metoo”.

Hendes seneste show Sindssyg Kælling fra 2017 spillede over hele landet, og både publikum og anmeldere var begejstrede. Berlingske skrev: "Sanne Søndergaards "funny bones" er tydelige", og Politiken fortalte: "Sanne Søndergaard affyrer femi-humoristiske fordomme, så man nærmest græder af grin".

Billetpris: 
195 kr. ekskl. gebyr

Tilkøb med McDonalds menu
Ved fremvisning af billet og køb af McDonalds menu, får du en gratis cheese burger eller sundae is.
Kan indløses hos Mcdonalds Ringsted.