Sømændene

Sømændene gæster Ringsted Kongrescenter med koncert
Normal

Dato og tid

Fredag 15. nov. 2019, kl. 20:00

Sted

Ringsted Kongrescenter
Nørretorv 55
4100 Ringsted

Priser

Ståplads: 255 ekskl. gebyr
Siddeplads: 285 kr. ekskl. gebyr

Buffet pris

225 kr.

Ringsted Kongrescenter bliver omdannet til Ringsted Havn 15. november 2019 kl. 20.00, når Sømændene kommer i land og spiller op til en rigtig sømandsfest!

Sømændene er kendt og elsket for, at genoptage den klassiske vise- og swingtradition og hele ideen om, at udsætte den sangskat for et vanvittigt show, høj teknisk musikalitet, konfettikanoner, bajere, lakridspiber og glimt i øjet er jo komplet imod enhver musikalsk fornuft.

Besætningen er en broget flok lige fra Styrmanden Jeppe Vig Find i front, ulasteligt klædt i jakke, hvid skjorte og slips til vigtige besætningsmedlemmer i overalls, træsko, banjo og mere brovtende attitude end frontmanden.
Sømændenes univers består af tjære, tovværk, blankpoleret messing, bardiske og kanoner og tager udgangspunkt i en tid hvor der var flere værtshuse end cafeér, flere sildemadder end sushistykker og flere sømænd end bloggere.


Sømændene er et veltiltrængt frirum fra det daglige ræs og en legimitation af det naturlige ønske om noget så simpelt som en bajer og en fest.Billetpris:
Ståplads: 255 ekskl. gebyr
Siddeplads: 285 kr. ekskl. gebyr

Nyd en dejlig Sømandsbuffet inden showet
Få en god start på aftenen i Messen, når Sømændenes Kabysse leverer en dejlig sømandsbuffet fra kl. 18.00 af.

Pris 225 kr. ekskl. gebyr 

Efterbestilling af buffet
OBS: Har du købt billetter men glemt buffet? Tilkøb med buffet ved at KLIKKE HER

Varighed
Showet var ca. 2x45 minutter. Der vil være pause.