Sound Of Christmas 2019

Med Annette Heick, Mikkel Schrøder, Molly Egelind
Normal

Dato og tid

Torsdag 05. dec. 2019, kl. 20:00

Sted

Ringsted Kongrescenter
Nørretorv 55
4100 Ringsted

Priser

A+ billet 445 kr. ekskl. gebyr
A billet 395 kr. ekskl. gebyr
B billet 375 kr. ekskl. gebyr
C billet 350 kr. ekskl. gebyr

 

Sound Of Christmas så lyset for første gang i julen 2018, og var helt fantastisk juleshow!
Nu gentages succesen igen i Ringsted Kongrescenter 5. december 2019, kl. 20.00 med Annette Heick, Mikkel Schrøder og Molly Egelind.
 

SOUND OF CHRISTMAS er et traditionelt juleshow for hele familien, med de mest elskede og kendte julemelodier,- lige til at synge med på. Men det er også et underholdende juleshow med komik, hvilket gør det til et stærkt musikalsk og humoristisk alternativ til andre juleshows.

For skal der ikke også være noget at grine af i julen? - spørger Heick & Schrøder, der er ophavsmændene  til det nye unikke julekoncept. 
Det er f.eks. komik på højt plan når Heick og Schrøder synger børne julesange, eller læser og mimer julens historie, så salen brækker sig af grin. Og musikalsk fås det ikke meget bedre når Molly Egelind, Annette Heick og Mikkel Schrøders sprøde stemmer smelter sammen i tempo-fyldte julemedleys og klassiske julesange, understøttet af nogle af landets bedste musikere.

Med på julescenen i år er Molly Egelind, som udover at være fantastisk skuespiller (aktuelt i TV-serien "Sygeplejeskolen) også har fantastiske danseegenskaber og nåede hele vejen til finanen i Vild Med Dans 2018.

SOUND OF CHRISTMAS er kommet for at blive, så glæd dig til en magisk og underholdende julekoncert hvor ingen generationer lades i stikken, hvor alle kan være med, og hvor du med garanti går hjem med en julestemning som rækker helt til juleaften.

  

Nyd en dejlig buffet inden showet
Få en god start på aftenen med spisning i salen inden showet, og nyd en dejlig buffet fra kl. 18.00. Pris 225 kr. ekskl. gebyr

Efterbestilling af buffet
OBS: Har du købt billetter men glemt buffet? Tilkøb med buffet ved at KLIKKE HER