Motor Mille Band Tour 2020 i Ringsted Kongrescenter
Normal

Grundet regeringens & myndighedernes beslutning og lukning af kulturinstitutioner blandt andet vil Ringsted Kongrescenter ikke gennemføre arrangementer gældende fra 13. marts til og med 30 marts af hensyn til forebyggelse mod spredning af smitte med Corona virus.

Motor Mille og Ringsted Kongrescenter tilbyder erstatningskoncer lørdag 12. september kl. 10.00 Billetter til koncerten den 15. marts er gældende til koncerten den 12. september.
Hvis du ønsker din billet refunderet skal henvendelse ske til Ticketmaster på mail servicecenter@ticketmaster.dk senest d. 12. april  2020. 

Ønsker du dine billetter refunderet, bedes du oplyse ordrenummeret samt de sidste 4 cifre i kortnummeret brugt til betaling.
Gebyrer, tillæg samt eventuelle forsendelsesomkostninger refunderes ikke.

Kom og dans med, når Motor Mille og hendes band til næste år optræder rundt om i landet med deres nye skøre, glade og musikalske show for børn mellem 1 og 99 år. 
Ringsted Børnefestival & Ringsted Kongrescenter glæder sig til at præsentere alle tiders Motor Mille søndag 15. marts 2020, kl. 10.00

Motor Mille og musikanterne garanterer et show fyldt med sange, musik, dans, sjov og ballade. Og de sørger også for, at alle kan være med og får en god og sjov oplevelse - uanset om det er første gang, man snører danseskoene eller ej. 
I 2016 spillede Motor Mille for første gang med sit eget band. Siden da har den underholdende pige fra Ramasjang optrådt flere gange, og nu er det tid til at gentage succesen og dele både danseglæde og grinepauser med børnene. 
Så tag børn og bedstemor under armen, og glæd jer til at grine, danse og fjolle med den energiske og storsmilende Motor Mille, når hun med sit band står klar til at underholde børn og barnlige sjæle i det nye år. 

 

Varighed: 50 minutter
OBS: Alle publikummer skal have billet, dog gratis for spædbørn under 1 år.