Få billetter

Anders Matthesen - Anden Bringer Ud

 - Klassisk stand-up med Anders Matthesen - lige til døren

Efterspørgslen efter Anders Matthesen var så stor at der var 2 udsolgte shows februar 2019. Derfor kommer der selvfølgelig kommer en ekstra forestilling 21. november 2019, kl. 21.30.

Anders Matthesen er atter klar til at drage på landevejen, for at lave det han elsker allermest: klassisk stand-up.

De sidste 9 år har Matthesen ikke været hele Danmark rundt, men kun besøgt udvalgte byer med sine store onemanshows. En massiv efterspørgsel har nu fået ham til at starte tour-bussen op og køre fra by til by, med lårklaskende sjov stand-up, som vi kender det bedst fra hans side. “De sidste mange gange jeg har været aktuel med et show, har det haft en størrelse, der har begrænset det til kun at kunne spille i meget få, større byer. Denne gang beder jeg ikke folk komme til mig - der møder jeg dem, hvor de er, på de lokale spillesteder i hele Danmark, store og små.
Jeg glæder mig helt vildt - både til at være ude blandt folk igen men også til at vende tilbage til klassisk stand up uden et manuskript. Det bliver nogle aftener hvor alt kan ske, og hvor materialet kan tage den drejning det vil. Det er der der virkelig kan opstå magi mellem publikum og mig. 

Modsat de tidligere onemanshows vil disse fremtidige stand-up aftener med Anden formentlig ændre sig fra aften til aften i indhold og stil og have karakter af at ‘møde folk hvor de er’. Så der bliver god grund til at fange ham en eller flere gange undervejs på turnéen.

Varighed
Showet var ca. 90 minutter. Der er ikke pause i showet.