Conrad Molden - Danglish 2
Normal

FLYTNING AF ARRANGEMENT

I samråd med Conrad Molden & Ringsted Kongrescenter er der blevet valgt at flytte:
Conrad Molden,  15. maj 2020, kl. 20.00 til 27. februar, kl. 20.00, 2021
 
Vi har alle har en forpligtelse til at forebygge mod en yderligere spredning af Corona virus, og derfor flyttes arrangementerne for at være på den sikre side, så at vi alle igen kan samles til fantastiske kulturoplevelser.
 
Billetkøbere vil blive tilbudt erstatningsshow
Billetter til showet vil være gældende til det nye show.
 
Hvis du ønsker din billet refunderet skal henvendelse ske til Ticketmaster på mail servicecenter@ticketmaster senest d. 1. juni  2020.  Ønsker du dine billetter refunderet, bedes du oplyse ordrenummeret samt de sidste 4 cifre i kortnummeret brugt til betaling.
Gebyrer, tillæg samt eventuelle forsendelsesomkostninger refunderes ikke.
Du kan også gøre det via dette link: https://help.ticketmaster.dk/hc/da/requests/new?ticket_form_id=360000135598


Conrad Molden

Den britiske komiker Conrad Molden er klar med showet DANGLISH 2, opfølgeren til det udsolgte onemanshow i 2018, der spillede på over 35 forskellige spillesteder over hele landet.
Stadig forelsket i Danmark, er Conrad nu tilbage med sin helt nye comedy rutine, og meget er sket i hans liv, siden sidst! Conrad er ikke længere en ungkarl med 5 roommates, der lever af kop nudler til aftensmad. Conrad er blevet far og han navigerer nu igennem sit nye liv, hvor han prøver at holde fast i at være en glad, rødhåret, britisk fyr, der elsker at fortælle jokes.
Conrad kender du måske som semi-finalist ved DM I Stand Up 2017 eller finalist i 2018.
Conrad var også med til at starte ‘English Stand Up Comedy Aarhus’ hvor han regelmæssigt sætter internationale open mikes op i hans nye hjemby, Aarhus.
En ting er helt sikkert, Conrad er klar til at tage nationen med storm igen, så gør dig klar til et dødsens sjovt show med Conrad, med grine og hygge garanti!