Normal

Omar Marzouk er tilbage!

Efter 5 år med andre projekter er en af dansk stand-ups grand old men, Omar Marzouk på scenen igen med et spritnyt comedy show, som har fået titlen “ Det Store Afdanskningsbal”

Det bliver en aften hvor Omar vil forsøge at gøre os alle - især ham selv - til bedre danskere.
Et comedy show hvor han vil tage gassen og hysterien ud af indvandrerdebatten og gå hele vejen for at afklæde nationalismens grimme sider, men hvor det også er overvejende sandsynligt, at han ender med at afklæde sig selv.
Fra et kolonihavehus bygget af bacon og gamle pølsevogne udtaler Omar:

”Jeg har brug for at blive afdansket - ellers ender jeg som en sur gammel mand”, siger han og fortsætter:
“Selvfølgelig skal vi kunne grine af det hele, hvordan skulle vi ellers overleve? Og jeg tror løsningen er, at jeg skal afdanskes. Ja, måske skal vi allesammen afdanskes. Lad os alle sammen blive afdansket, måske kan vi, når vi så har grinet af os selv og hinanden, komme frem til en anden danskhed, hvor vi ikke bliver så sure.”
Denne gang er Omar ikke alene. Omar har inviteret navnebror og Imam Omar hjem fra sit skattely i det sydlige Dubai for at sætte tingene i perspektiv og hjælpe med den store afdanskning. Det sidste vi hørte fra den sure Imam, lige inden han endnu engang fik indrejseforbud til Danmark var: ” Inshallah vil jeg afdanske alle danskere, du skal ikke integrere dig, du skal ikke lære sproget og du skal ikke give hånd! Giv en højst 1 finger!”
Det bliver en aften i humorens, vredens og afdanskningens navn - Inshallah.

Nyd en dejlig buffet inden showet
Få en god start på aftenen, og nyd en dejlig buffet fra kl. 18.00 inden showets start.
Pris 225 kr. ekskl. gebyr