Få billetter

Thomas Warberg - Perfektion, overskud & andre lorteord

Thomas Warberg er klar med nyt one-man show til efteråret 2019!

Vi lever i en verden, hvor alt handler om at være perfekt. Vi skal have det perfekte arbejde, det perfekte parforhold og den perfekte krop. Og vi skal dele det! Folk skal se, at vi har overskud. Men hvorfor? For er det egentlig dét, de vil se? Hvad med dagene, man har spildt kaffe på skjorten? Eller når man har brændt maden på? Eller når man har siddet til et helt møde med toiletpapir på skoen? Kunne det ikke være federe, hvis vi alle snart begyndte at dele lidt mere ud af dét?

En af tidens absolut skarpeste og mest teknisk overlegne komikere er klar med nyt one-man show. ”Perfektion, overskud og andre lorteord” er titlen, og navnet er naturligvis Thomas Warberg.

I de seneste år har han lagt sig i spidsen for sønderjysk charme, eminente timinger og levering af både one-liner jokes og anekdoter i en særklasse helt for sig. Nu kommer han hele landet rundt med showet, som kan ses i Ringsted Kongrescenter 30/10 kl. 20.00

”Det sidste show var ret godt, det her bliver også ret godt.” – Warberg

Bemærk at til dette show vil tribunen i Store Sal være kørt frem til scenen.

 

Tilkøb med McDonalds menu. Ved fremvisning af billet og køb af Mcdonalds menu, får du en gratis cheese burger eller sundae is.
Kan indløses hos McDonalds Ringsted.