Turen går til Nikolaj Stokholm i Ringsted Kongrescenter
Få billetter

FLYTNING AF ARRANGEMENT

 

I samråd med Nikolaj Stokholm, Tajmer Booking & Ringsted Kongrescenter er der blevet valgt at flytte Nikolaj Stokholm shows 4. april kl. 19.00 & 21.30. 2020.

Vi har alle har en forpligtelse til at forebygge mod en yderligere spredning af Corona virus, og derfor flyttes arrangementerne for at være på den sikre side, så at vi alle igen kan samles til fantastiske kulturoplevelser.

Billetkøbere vil blive tilbudt erstatningsshows 26. maj 2020.
Billetter til shows 4. april 2020 er gældende til showet 26. maj 2020
Hvis du ønsker din billet refunderet skal henvendelse ske til Ticketmaster på tlf. 7015 6565 man-fredag 10-17 eller på mail servicecenter@ticketmaster senest d. 18. april  2020.  Ønsker du dine billetter refunderet, bedes du oplyse ordrenummeret samt de sidste 4 cifre i kortnummeret brugt til betaling.

 

Gebyrer, tillæg samt eventuelle forsendelsesomkostninger refunderes ikke.

 

Nikolaj Stokholm - Turen går til Nikolaj Stokholm

 

Hele Danmarks Stokkefar er tilbage med et nyt oneman-show i Ringsted Kongrescenter 4. april 2020, 19.00.
 

Hele Danmarks Stokkefar er tilbage med et nyt oneman-show.
 
I det forrige show “Mit liv som Nikolaj Stokholm” grinede vi allesammen af fortællingen om en albinos opvækst i 90’ernes Københavnerforstad. Albinoen er blevet voksen, men hans hoved er ikke mindre sjovt. Turen går til Nikolaj Stokholm er en U-vending i Stokkefars utrolig spektakulære, dumme og ikke mindst virkelig sjove hjerne. Det er en unik chance for at se verden igennem hans briller og det er ikke meget andet end noget pjat. Glæd dig til Turen går til Nikolaj Stokholm, det bliver pissegriner’n. 

Med næsten 45.000 solgte billetter til sit første one-man show ”Mit liv som Nikolaj Stokholm” har Nikolaj lagt sig i spidsen som en af landets største og mest populære komikere. Med sin skæve og legesyge komik, formår han altid at invitere publikum med ind i hans eget liv på en hylende morsom og personlig måde, og det er netop derfor at Nikolaj er en af de mest folkelige og charmerende komikere i Danmark. Med sin aldeles karakteristiske tilstedeværelse både på tv-skærmen og på scenen er man altid garanteret at være godt underholdt, og det er svært ikke at trække på smilebåndet, når først Stokkefar fortæller anekdoter.


Aldersbegrænsning min. 15 år

Varighed
Showet var ca. 90 minutter. Der er ikke pause i showet.