Normal

Søndag den 5. december kl. 14 gæster Baldoni´s Julecirkus Ringsted Kongrescenter

Julen i år bliver på mange måder anderledes, fordi vi stadig lever med en alvorlig virus blandt os der gør, at vi skal passe på os selv og hinanden. Derfor er der specielt i år mere end nogensinde brug for, at komme ud og få fælles oplevelser med familie og venner, dette skal naturligvis gøres på en forsvarlig måde. Det er lige præcis det Baldoni´s Julecirkus kan.

Træk derfor en god times tid ud af kalenderen, tag familie og venner i favnen og nyd en ægte juleforestilling.

Jul for hele familien

De frække drillenisser Nis og Nisseline har haft god tid til at udtænke nye planer og er klar til helt nye drillerier. Nyd den glade julegris Anton Antonius’ frække og sjove påfund, som helt sikkert får smilet frem hos alle, selv de mest julestressede voksne. Det vrimler kort sagt med glade nisser og naturligvis kommer selveste julemanden også.


Totaloplevelsen fuldendes af vores blændende dygtige artister der sørger for, at især børnene flækker af grin og de voksne smittes helt sikkert af børnenes umiddelbare glæde over nissernes narrestreger. Det er helt sikkert, at årets julecirkus er et hit og én af de helt store oplevelser der samler familien.

Det er julecirkus med 100% glædesgaranti.

Er Baldoni’s Julecirkus ikke allerede blevet en del af jeres juletradition, så er det heldigvis ikke for sent.