Normal

IN THE AIR TONIGHT vil blive en medrivende og nærværende musikalsk hyldest, som musikalsk vil spænde over 50 år – fra de tidlige hits med Genesis til de sene hits fra musicalen Tarzan.

Som teenager havde Phil Collins succes som skuespiller på teatret, og i små roller på film. Så karrierevejen var ligesom stukket ud. Men da gruppen Genesis i slutningen af 1970 søgte en trommeslager tog han udfordringen op og fik jobbet. Fem år senere blev han også gruppens forsanger, da Peter Gabriel forlod Genesis. I 1980 forsøgte han sig som solist og fik et verdenshit med sangen In The Air Tonight. Og resten er – historie.

Phil Collins står i dag som en af de mest succes­fulde kunstnere nogensinde med et albumsalg på over 100 milllioner stk. Den eneste musiker, der har klaret dette, udover Michael Jackson og Paul McCartney

IN THE AIR TONIGHTvil være fyldt med 30 uimod­ståelige hits, bl.a. Against All Odds, One More Night, Sussudio, Another Day In Paradise, You Can’t Hurry Love og naturligvis titelnummeret.På scenen var der være syv professionelle skuespillere og musikere, bl.a. Jonas Rasmussen og Lene Nørrelykke. Niels Rahbech er kapelmester og koncerten er produceret af MusicalDanmark fra Aarhus.

Nyd en dejlig buffet inden showet
Få en god start på aftenen, og nyd en dejlig buffet fra kl. 18.00 inden showets start.
Pris 240 kr. ekskl. gebyr
KONCERTweekend indeholder: Billet, buffet, overnatning, morgenmad samt en voucher til shopping i Ringsted Outlet. Kr. 1195,- pr. person.