george michael story tribute ringsted kongrescenter koncert sjælland
Normal

Velkommen til The George Michael Story – med fuldt liveband og videoskærme, der understøtter showet, inklusive optagelser af George og interviews med manden selv.

Forvent at blive taget med på en musikalsk rejse gennem George Michaels største hits i denne fejring af hans liv og generøsitet.

Dette turnéshow har gæstet både BBC & ITV og fremfører George Michaels hits i kronologisk rækkefølge. George Michael Story fortæller i detaljer om hans karriere og hans 100 millioner rekordsælgende historie.

 

 

 

Showet starter i Wham! årene og bevæger sig derefter over i det Grammy Award-vindende ”Faith” album, og videre til hans mere modne hits, der inkluderer nogle af George Michaels mere inderlige sange.

En sjov og følelsesladet aften med ikke færre end 23 hits der kulminerer i en finale, der med garanti vil overraske og få publikum til at synge med!

Showet støtter gennem velgørenhedsfonden til minde om George Michael ”Lovelies.Help” de organisationer George Michael ønskede at hjælpe. ”Lovelies.Help” modtager en procentdel af billetsalget og overskud fra salg af merchandise, som doneres til organisationer efter George Michaels ønske.