Normal

Jan Gintberg med nyt morsomt show - Død eller Leende?

Danmarks speedsnakkende comedy enspænder er tilbage! Manden, der improviserer hurtigere end sin egen skygge, er klar til at få danskerne til se livet i øjnene og vælge mellem latteren eller et trist liv i sort/hvid. Hans nye show ”Død eller Leende” rejser i efteråret 2021 ud mod solnedgangen i en ny drabelig Danmarksturné.


Fra sit arbejdsværksted på et nedlagt kloster for udskammede udtaler Jan G. via brevdue:
”Det sidste år har været med livet som indsats for at finde nyt materiale, der ikke udløste en borgerkrig, eller fik ens sære onkel til at tømme skabet for sølvpapir. Men det har givet mig tid til at overtænke og kampstege livets comedy croutoner for at finde ind til det særeste, sjoveste og mest essentielle i denne vilde, vanvittige periode i historien!”

Det bliver et stærk satirisk og personligt show med pludselige afstikkere til alt fra fynske lerfrugtfade, Glyngøre håndsprit, pik, polio og privilegieblindhed - og selvfølgelig det evigt aktuelle, men nu ekstra dramainteressante forhold mellem dem med og uden.
”Som min kloge moster altid siger: ’Kvinder er fra Venus og mænd er fra centerpubben… Det er klart, vi bliver nødt til at kunne grine af det hele for at holde hinanden ud!’”, slutter Gintberg iklædt tidens tern og tophue.

Nyd en dejlig buffet inden showet

Få en god start på aftenen, og nyd en dejlig buffet fra kl. 17.00 inden showets start.
Pris 240 kr. ekskl. gebyr

 

KONCERTweekend indeholder: Billet, buffet, overnatning, morgenmad samt en voucher til shopping i Ringsted Outlet. 1135,- pr. person ekskl. gebyr

 

HERREGÅRDSweekend indeholder: Billet, Kaffe og kage ved ankomst, 2 retters menu med kaffe, Pausedrinks, og morgenmad. 1390,- pr. person ekskl. gebyr