harry potter musik koncert klassisk ringsted
Normal

Oplev den bedste musik fra Harry Potter-filmene og musicalen fremført af London Philharmonic & Symphonic Film Orchestra den 16. september 2022 i Ringsted Kongrescenter.

Harry Potter-filmene er nogle af de mest succesfulde biograffilm. De er baseret på de lige så populære bøger af J. K. Rowling. Og derfor kender alle børn og unge Harry Potter og den magiske verden, der er danne rammerne i fortællingen om Harry Potter.

Den prisvindende filmmusik præsenteres nu som en koncert med besøg af en af Weasley brødrene, stjernesolister, kor og symfoniorkester, der vil sætte liv Harry Potters magiske musik.

 

 

 

Koncerten byder på de største musikalske øjeblikke i fortællingen om Harry Potter. Publikumsfavoritterne, medlem af Weasley-familien, gør koncerten uforglemmelig med al slags sjov og god humor. Publikum bliver præsenteret for en musikalsk rejse ind i en magisk verden med venskab, eventyr, kærlighed og samhørighed i den farlige verden af ​​tryllekunstnere. 

Programmet inkluderer film-soundtracks fra fire gange Oscar-vinder John Williams, Patrick Doyle, Nicolas Hooper og Oscar-vinder Alexander Desplat samt den bedste musik fra teaterstykket "Harry Potter and the Cursed Child". Teaterstykket, er betragtes verdens bedste, har modtaget mange priser i London og New York.