Normal

Glæd jer til en fantastisk koncertoplevelse når musikken fra LES MISERABLES opføres i Ringsted Kongrescenter den 22. februar 2022!

 

Et stort orkester under ledelse af Stephen Ellery opfører sammen med 15 solister og koret den fantastiske musik fra musicalen med de originale filmscener fra den verdensomspændende filmsucces i 2012 ”LES MISERABLES”.

Oplev alle de store numre som “I Dreamed a Dream", "One Day More", "Do You Hear the People Sing", "On My Own" og mange flere når mesterværket af Boublil/Schönberg kommer til Ringsted Kongrescenter.

“Les Miserables” er den længst kørende musical i verden. En ny sang blev komponeret specielt til Hugh Jackman til den verdensomspændende hitfilm i 2012. Den blev Oscar-nomineret til årets bedste filmsang, og som også bliver fremført til koncerten.

I samarbejde med Universal Pictures vil der som noget ekstraordinært blive vist originale scener fra den verdensomspændende filmsucces Lés Miserables fra 2012 på storskærm undervejs. En ny sang blev komponeret specielt til Hugh Jackman i filmatiseringen, hvilket blev nomineret til en Oscar som årets bedste filmsang, som også bliver fremført til koncerten.

Glæd jer til denne fremførelse af Boublil & Schönbergs globale musicalsucces og de mange smukke og uforglemmelige melodier når Cinema Festival Symphonics træder på scenen.