naturally 7 acapella koncert ringsted kongrescenter
Normal

De har været fast support på fire af Michael Bublé’s verdensturnéer. Her optrådte de sammen 467 gange i 25 lande foran 4 millioner tilhørere. Oplev Naturally 7 den 12. maj 2022 i Ringsted Kongrescenter!

Naturally 7 består af syv mænd, der oprindeligt er fra Harlem i New York, og de betegnes ikke uden grund, som et af de allerbedste a cappella bands i verden. Det der gør Naturally 7 anderledes er, at alle 7 medlemmer også mestrer et instrument - kun ved hjælp af mundens lyde forstås.

Der er således en der spiller trommer, en der spiller guitar, en der spiller trompet, en der spiller harmonika osv. - alt sammen med munden, og netop det gør dem unikke, for det får dem til at fremstå som et "rigtigt" band. Man tror det næppe når man hører deres melodier, men alt er altså fremført med munden - der ER ingen instrumenter.

Forrige år deltog de i Verdens Vildeste Talenter med James Corden som vært, og de nåede helt fortjent finalen, og vandt i kategorien som verdens bedste gruppe. Programmet blev vist på DR lige efter X-Factor 6-7 fredage i træk.

Se et klip fra showet herunder: