abba tribute koncert ringsted
Få billetter

The Show – A Tribute to ABBA

THE SHOW – a tribute to ABBA har siden 2001 turneret kloden rundt for fulde sale i ikke mindre end 50 lande, på fem kontinenter, og har desuden optrådt på legendariske spillesteder som Royal Albert Hall, Wembley Arena og Hollywood Bowl. Showet har optrådt Live seks gange så meget som de originale ABBA nåede i deres karriere.

Det eneste ABBA show med originale musikere

Showet er helt unikt sammensat. Med på scenen er musikere fra det originale ABBA - blandt andet Ulf Andersson på saxofon. I alt 25 musikere og sangere sætter gang i festen - inklusiv ’The London Symphonic Rock Orchestra’ dirigeret af Matthew Freeman. En stjernedirigent, der har optrådt med musikpersonligheder som Elvis Costello, Robbie Williams og Sir Cliff Richard. De slår tonen an til en uforglemmelig aften for hele familien.

Det største ABBA show – med hit efter hit efter hit

På scenen i THE SHOW – a tribute to ABBA står fire nye fascinerende svenskere, der synger som en drøm med den helt rigtige svensk/engelske accent i bandet ’Waterloo’. De formår at skabe den helt unikke ABBA stemning fra showets start til slut blandt andet iført original design af de ikoniske glam-kostumer med glimmer og plateaustøvler. ABBA er og bliver uden sammenligning det største popband. Deres syng med hitliste lige fra Dancing Queen til Mamma Mia og Money, Money, Money stopper aldrig, og har holdt i tre generationer fra København til Kathmandu.