chief 1 one koncert ringsted
Normal

Chief 1 optræder til Summer Days i Ringsted den 25. august kl. 20.00

Det har været nogle lange måneder uden kultur og live-oplevelser. Nu står sommeren endelig for døren og det samme gør de store musikoplevelser heldigvis. Ringsted Kongrescenter er en del af Summer Days i Ringsted.

Først som medlem af den banebrydende hip-hop gruppe, Rockers by Choice, senere som producer, sangskriver og gennem de sidste fire år; som sanger og solist med adskillige radiohits bag sig bl.a. monster hittet “Alt er godt”, som blev kåret som årets sommerhit i 2019 på P4. Derfor er det også oplagt at Chief 1 fejrer genåbningen af Danmark med en Alt er godt tour i August 2021.

Chief 1 medvirkede i Toppen af poppen i 2019. hvor han lavede flere succesfulde fortolkninger blandt andet Medina’s ”Synd for dig” og han viste sit værd som energisk og vedkommende solist.

Glæd jer til at opleve Chief 1 den 25. august på Valdemar scenen til Summer Days i Ringsted.

Summer Days i Ringsted 29. maj - 3. september

Der er oplevelsesgaranti for store og små, når Oplev Ringsted byder velkommen til SummerDays i Ringsted fra 29. maj 3. september. Man kan glæde sig Børnefestivals koncerter, SommerSjov, EM I fodbold, Sommerrock, Kongres koncerter samt arrangementer fra foreninger i de smukke, grønne omgivelser på plænen foran Sct. Bendts Kirke. 

Til visse arrangementer vil der være gratis entré og andre opkræves der entré.
Der vil løbende komme arrangementer til, men der forventes op 80 arrangementer sommeren igennem.
For at sikre alle en tryg & sikker oplevelse, vil det foregå i corona-sikre rammer