Normal

Carl Emil & Love Shop 3 optræder til Summer Days i Ringsted 15. juli kl. 19.30

Det har været nogle lange måneder uden kultur og live-oplevelser. Nu står sommeren endelig for døren og det samme gør de store musikoplevelser heldigvis. Ringsted Kongrescenter er en del af Summer Days i Ringsted – glæd jer til at opleve Michael Falch, Queen Machine, Carl Emil Petersen, Love Shop 3 og Anders Blichfeldt!

Den unge sanger og sangskriver Carl Emil Petersen gør i 2021 regnskabet op fra sine første 10 år i Rock og rul. 10 år der startede med gennembruddet som forsanger i Ulige Numre, og som senere fortsatte solo med to anmelderroste albums indtil videre. 

Samme aften kan man opleve et band, der kan bryste sig af væsentlig end blot 10 år i Rock og rul. Love Shop 3 har over 30 år på den danske musikscene bag sig, men er fortsat i absolut topform. Med den ikoniske forsanger Jens Unmack i spidsen sammen med Mikkel Damgaard og Mika Vandborg byder Love Shop 3 publikum på dansksproget pop-rock i topklasse.

Glæd jer til at opleve Carl Emil Petersen og Love Shop 3 den 15. juli på Valdemar scenen til Summer Days i Ringsted.

Summer Days i Ringsted 29. maj - 3. september

Der er oplevelsesgaranti for store og små, når Oplev Ringsted byder velkommen til SummerDays i Ringsted fra 29. maj 3. september. Man kan glæde sig Børnefestivals koncerter, SommerSjov, EM I fodbold, Sommerrock, Kongres koncerter samt arrangementer fra foreninger i de smukke, grønne omgivelser på plænen foran Sct. Bendts Kirke. 
Til visse arrangementer vil der være gratis entré og andre opkræves der entré.
Der vil løbende komme arrangementer til, men der forventes op 80 arrangementer sommeren igennem.
For at sikre alle en tryg & sikker oplevelse, vil det foregå i corona-sikre rammer med op til 500 gæster pr. sektion.