Nyhed

Michael Falch optræder til Summer Days i Ringsted
24. juni kl. 20.00


Det har været nogle lange måneder uden kultur og live-oplevelser. Nu står sommeren endelig for døren og det samme gør de store musikoplevelser heldigvis. Ringsted Kongrescenter er en del af Summer Days i Ringsted – glæd jer til at opleve Michael Falch, Queen Machine, Carl Emil Petersen, Love Shop og Anders Blichfeldt!

Under fanen ”Kulturen er tilbage” byder Ringsted Kongrescenter på en række af de ypperste navne inden for dansk musik i sommeren 2021. Der er garanti for store oplevelser når Ringsted Kongrescenter overtager Valdemar scenen foran Sct. Bendts Kirke.

Glæd jer til at opleve alle de største hits fra en over 40 år lang karriere i en koncert fyldt med nerve og nærvær, som kun Michael Falch kan levere den.

Den folkekære sanger og sangskriver Michael Falch er en travl mand. Med nyt album og tilhørende turné til efteråret samt en corona-udskudt reunion-turné med sit legendariske 80’er band MALURT i 2022, har han rigeligt på plakaten.

Heldigvis behøver vi ikke vente helt til koncerten med MALURT 2. april 2022 i Ringsted Kongrescenter for at opleve Falchen i levende live. Han drager nemlig ud på de danske landeveje med en sommerturné og den 24. juni står han på Valdemar scenen til Summer Days i Ringsted.

Summer Days i Ringsted 29. maj - 3. september

Der er oplevelsesgaranti for store og små, når Oplev Ringsted byder velkommen til SummerDays i Ringsted fra 29. maj 3. september. Man kan glæde sig Børnefestivals koncerter, SommerSjov, EM I fodbold, Sommerrock, Kongres koncerter samt arrangementer fra foreninger i de smukke, grønne omgivelser på plænen foran Sct. Bendts Kirke. 
Til visse arrangementer vil der være gratis entré og andre opkræves der entré.
Der vil løbende komme arrangementer til, men der forventes op 80 arrangementer sommeren igennem.
For at sikre alle en tryg & sikker oplevelse, vil det foregå i corona-sikre rammer med op til 500 gæster pr. sektion.