Få billetter

Queen Machine optræder til Summer Days i Ringsted 01. juli kl. 20.00

Det har været nogle lange måneder uden kultur og live-oplevelser. Nu står sommeren endelig for døren og det samme gør de store musikoplevelser heldigvis. Ringsted Kongrescenter er en del af Summer Days i Ringsted – glæd jer til at opleve Michael Falch, Queen Machine, Carl Emil Petersen, Love Shop og Anders Blichfeldt!

Under fanen ”Kulturen er tilbage” byder Ringsted Kongrescenter på en række af de ypperste navne inden for dansk musik i sommeren 2021. Der er garanti for store oplevelser når Ringsted Kongrescenter overtager Valdemar scenen foran Sct. Bendts Kirke.

Adskillige gange hyldet som et af Europas bedste tribute bands, byder Queen Machine på en oplevelse der er så tæt på den ægte vare man overhovedet kan komme. Queen Machine indhyller på magisk vis publikum i Queen’s musikalske univers med et forrygende sceneshow og alle de største hits fra det legendariske band.


”It’s a Kind of Magic”, ”We Are The Champions”, ”Bohemian Rhapsody”, “We Will Rock You” og mange, mange flere. Bagkataloget er ikke til at tage fejl af.

Glæd jer til at opleve Queen Machine for fulde gardiner den 1. juli når de indtager Valdemar scenen til Summer Days i Ringsted.

Summer Days i Ringsted 29. maj - 3. september
Der er oplevelsesgaranti for store og små, når Oplev Ringsted byder velkommen til SummerDays i Ringsted fra 29. maj 3. september. Man kan glæde sig Børnefestivals koncerter, SommerSjov, EM I fodbold, Sommerrock, Kongres koncerter samt arrangementer fra foreninger i de smukke, grønne omgivelser på plænen foran Sct. Bendts Kirke. 

Til visse arrangementer vil der være gratis entré og andre opkræves der entré.
Der vil løbende komme arrangementer til, men der forventes op 80 arrangementer sommeren igennem.
For at sikre alle en tryg & sikker oplevelse, vil det foregå i corona-sikre rammer med op til 500 gæster pr. sektion.