• 23. marts 2024 kl. 20:00
  • Ringsted Kongrescenter

BASFESTEN 2.0


BASFESTEN vender tilbage for fuld hammer! Glæd jer til BASFESTEN 2.0 med Faustix, ItaloBrothers og Barcode Brothers den 23. marts 2024 i Ringsted Kongrescenter.

Nu er det endelig blevet tid til at støve danseskoene af på ny og varme basarmen godt op. Ringsted Kongrescenter er tilbage med BASFESTEN 2.0 og vi glæder os til at byde velkommen til tre af de mest hårdtslående club-navne Danmark har at byde på. Sidst samlede vi lige godt 1000 festglade dakkedak-gæster til BASFESTEN og der blev skubbet så hårdt til taget, at det var lige før det styrtede sammen.

Nu er vi klar igen – fuldt gearet op på alt fra en ekstra stor bar til det fedeste lysshow og alt der imellem, så vi kan sikre vores publikum en fremragende basfest-oplevelse.

Det bliver et herligt gensyn med Barcode Brothers når techno/dance-duoen endnu en gang er klar til brække det ned med deres kæmpehits fra 00’erne; “Flute”, “SMS” og “Dooh Dooh”. “Dooh Dooh” vandt Årets danske klubhit i 2000, mens duoens debut-album “Swipe Me” blev Årets danske dance udgivelse i 2001 ved Danish Music Awards.

Armene når knap nok at komme ned før den prisvindende danske DJ og producer, Faustix tvinger dem i vejret på ny med sit hæsblæsende DJ-sæt, som blandt har imponeret med flere kæmpeshows på Tinderbox og SmukFest. Faustix har desuden lavet musik med flere af de største internationale artister, blandt andet Diplo, Major Lazer, Chris Brown, David Guetta og mange flere.

Vores tredje BASFESTEN-act står for vaskeægte tysker-tramp i form af ingen ringere end ItaloBrothers. Med over én milliard streams alene på Spotify og udsolgte shows verden over, kan man roligt glæde sig til en kæmpe oplevelse.  Glæd jer til hits som “Stamp on the Ground”, “Summer Air” eller “My Life is a Party”.

Vi ses til BASFESTEN 2.0!

  • 23. marts 2024 kl. 20:00
  • Ringsted Kongrescenter