fbpx
  • 30. marts 2025 kl. 14:00
  • Ringsted Kongrescenter

ComKean


Glæd jer til når ComKean er klar med sit største show nogensinde: YOUTUBER! Showet rammer Ringsted Kongrescenter den 30. marts 2025!

Alle børnene vil være det. Forældrene forstår det ikke. Men ComKean ER det. Han er YouTuber, og med flere end 200.000 abonnenter er han en af Danmarks største. Og nu kommer han rundt i hele landet med det største show, han nogensinde har lavet.

Men det er ikke nemt at være YouTuber i dag. For nogen prøver at slukke for YouTube – for evigt! Og ComKean mister alle sine abonnenter! Men måske kan publikum hjælpe med at redde ham. Og redde YouTube! Men hvad med forældrene? Hvem holder de med?!

“YouTuber” markerer ComKeans tredje one-man show og byder på noget for fans i alle aldre, inklusiv forældre – der med garanti også kommer til at få en fest.

Dette show er en dynamisk fusion af gaming, teater og stand- up comedy, og garanterer en energisk og måske lettere støjende oplevelse, når ComKean indtager de danske scener!

Showet inviterer publikum til at spille en aktiv rolle, hvor de måske endda kan hjælpe med at redde ComKean – og YouTube selv! Med masser af sjov, larm og interaktion er “YouTuber” designet til at være en oplevelse, hvor hele familien kan samles og nyde et show fyldt med underholdning!

Tag en bror, søster, ven og måske en forælder med, når du skal se YouTuber med ComKean i 2025.

  • 30. marts 2025 kl. 14:00
  • Ringsted Kongrescenter