• 10. juni 2023 kl. 10:00
  • Ringsted Sportcenter Hal A

Det Bedste Fra MGP 2023


Oplev Det Bedste Fra MGP 2023 på Ringsted Børnefestival 10. juni kl. 10.00 i Hal A!

Børn over hele Danmark venter spændt på dette års finaleshow 18. februar 2023 hvor vinderne findes til Det Bedste Fra MGP.

Vi kan godt garantere det bliver et brag af en koncert med fuld sang, musik, fest og glæde børn på og foran scenen

“Der tages forbehold for enkelte deltagere ikke kan optræde til specifikke shows. Det meldes ud på forhånd”.

Kom til et brag af et show med Det Bedste Fra MGP.


Om Ringsted Børnefestival

På Ringsted Børnefestival er alle børn mellem 3-12 år garanteret en uforglemmelig dag. Der er altid mere end 80 aktiviteter, gode koncerter, teaterforestilling, opvisninger og masser af god musik.

I 2023 bliver Ringsted Børnefestival afholdt for 7. gang. Siden den første børnefestival blev afholdt den 11. juni 2016, har Ringsted Børnefestival formået at samle Ringsted og skabe en uforglemmelig dag for børn i alle aldre. Dog blev børnefestivalen i 2021 afholdt som en To Go-version. Et samarbejde mellem kulturinstitutioner, skoler, dagtilbud, foreningsliv, turistattraktioner og erhvervsliv og Ringsted Kommune har gjort Ringsted Børnefestival til noget helt særligt.

Fra børn til børn

Planlægning og udvikling af en del af aktiviteterne på Ringsted Børnefestival sker gennem læringsforløb, der gennemføres på byens skoler og dagstilbud.

Mottoet er, at vi laver en festival for hinanden, og temaet fra børn til børn er vigtigt i en tid, hvor både børn og voksne i særlig grad trænger til at lege og være kreative sammen.

Bæredygtighed og biodiversitet

På Ringsted Børnefestival sættes der fokus på bæredygtighed, biodiversitet og FN’s 17 verdensmål. Der skabes et rum for sjove, lærerige og underholdende aktiviteter, der sætter børnenes læring i spil på en kreativ og underholdende måde.

  • 10. juni 2023 kl. 10:00
  • Ringsted Sportcenter Hal A