• 25. november 2023 kl. 20:00
  • Ringsted Kongrescenter

En aften med Talbot, Jin & Werner


Glæd jer til En aften med Talbot, Jin & Werner når de tre komikere slår pjalterne sammen og hver især forkæler publikum med deres stærkeste materiale i Ringsted Kongrescenter!

Simon Talbot
Med sin højenergiske og ultracharmerende stil har Simon Talbot over de seneste mange år etableret sig i den ultimative top af dansk comedy. Hans seneste onemanshow Optur fyldte sale landet over og satte blot en tyk streg under, at der er meget få komikere, der kan måle sig med den gæve jyde.

Eva Jin
Siden hun lynede ind i danskernes hjerter med sin geniale og originale optræden til Zulu Comedy Galla 2020, er det gået stærkt for den unge komiker. Hun har netop været aktuel i den seneste sæson af Stormester, medvirker fast i podcast-succesen Undskyld vi roder, og har sågar også spillet hovedrollen i Zulu-serien Klemt. Eva Jin er uden tvivl en comedystjerne in spe.

Peter Werner
Den talentfulde og ærlige sønderjyde er stormet frem, siden han i 2021 vandt DM i Stand-up, og karrierens hidtidige højdepunkt var en magtdemonstration i komisk talent, da han på Smukfests Bøgescene rev tusindvis af publikummer rundt i manegen med sine kontante og umiddelbare jokes, der i den grad gav genlyd i Bøgeskoven efterfølgende.

  • 25. november 2023 kl. 20:00
  • Ringsted Kongrescenter