• 10. november 2022 kl. 19:00
  • Ringsted Kongrescenter

En lille smule ubehag


RYSTENDE KOMISK CANCER-MONOLOG – AUTENTISK KRÆFTFORTÆLLING

Et empatisk, varmt, rørende og rystende morsomt skuespil om – prostatakræft. Ja! EN LILLE SMULE UBEHAG er en fantastisk historie om noget helt igennem forfærdeligt. Den prisbelønnede amerikanske dramatiker Jeff Metcalf har skrevet et bemærkelsesværdigt humoristisk og følsomt drama om hans egen transformerende rejse igennem kræften.

“Frank, dine kolesteroltal er pæne, du har et stærkt hjerte, men dine PSA-tal er kritiske.” Jeg sagde det ikke til nogen, ikke engang til min hustru igennem 20 år. Det er det dummeste øjeblik i min ægteskabelige karriere, og tro mig – dem har der været mange af.

KOMISK GULD

I EN LILLE SMULE UBEHAG får en 55-årig professor konstateret den hyppigste cancerform blandt mænd. Skuespiller Holger Østergaard zapper ind i de følelsestilstande og karakterer, som Frank Fjordby møder på sin vej, da han med et bliver patientliggjort. Fra drænende bivirkninger, angstprovokerende venteværelser, til intime samtaler med læger, familien, døden og såmænd også Franks sammenbidte ringmuskel, der ikke vil åbne sig for videnskaben.

Forestillingen laves i samarbejde mellem Ringsted Kongrescenter, Team Sundhed & Træning Ringsted kommune og Propa (Prostatakræftforeningen).

  • 10. november 2022 kl. 19:00
  • Ringsted Kongrescenter