• 17. oktober 2024 kl. 20:00
  • Ringsted Kongrescenter

George Michael Celebration (UK/DK)


Glæd jer til en kæmpe George Michael Celebration til MAKE IT BIG – 40 års jubilæumsturné i Ringsted Kongrescenter!

WHAM!’s album Make It BIG har 40 års jubilæum i ‘24 siden udgivelsen i ’84. Glæd dig til de fleste af numrene på dette hit album samt George Michael klassikere. 

Efter en succesfuld tour til udsolgt koncert i Hillerød, Knebel og alene i Portalen, Greve med over 1100 solgte billetter vender Steve, Dave og bandet tilbage i 2024 – MERE dans – mindre snak. BBC kalder Steve Mitchell for George Michael. LYT til Steve Mitchell som synger George Michael. Åh, den stemme. Savnet er enormt. Hitsene er mange.

George Michael solgte flere end 85 millioner album på verdensplan, og han havde flere top 10-hits end The Beatles. I 2004 blev George Michael desuden kåret som den absolut mest spillede kunstner i britisk radio over en periode på 20 år (1984-2004). Otte store stadionkoncerter i Danmark er for længst gået over i historien, men George Michael er langt fra glemt.

Steve Mitchell er en fantastisk George Michael, og lever af at spille de fantastiske sange vi alle elsker. Med på bas er Dave West, som har spillet med George Michael og WHAM. De kommer som fuldt liveband. Og vinderen af X-Factor 2009, Linda Andrews som gæstesolist og på kor. Hvilken sang mon du hører hende med? Gæt engang en duet

Kom og hør George Michael’s største sange. Klar til hits, dans og cocktails Tropicana Style? Kom og hør hits som Club Tropicana, Careless Whispers, Everything she wants, Fastlove, A different Corner, Last Christimas m.fl. Et stort bagkatalog til en uforglemmelig aften for en uforglemmelig mand. *Gæstesanger – solist / kor: Linda Andrews (X-Factor, Gospelsanger, Solist)

OBS: Dette er en stående koncert

  • 17. oktober 2024 kl. 20:00
  • Ringsted Kongrescenter