• 31. marts 2023 kl. 20:00
  • Ringsted Kongrescenter

Hardinger Band


Hardinger Band hylder Shu-bi-duas 50-års Shu-Bi-Læum med kæmpe dansefest og fællessang den 31. marts 2023 i Ringsted Kongrescenter!

Tre originale shubbere backet up af fantastiske musikere, tager nu på turné med det mest omfangsrige Shu-Bi-Dua-bagkatalog til dato.

Koncerterne spilles i bedste Shu-Bi-Dua-stil og Hardinger Band vil levere soundtracket til tusindvis af menneskers ungdoms-og barndomsminder. En 2 timers rejse gennem flere generationers barndom, ungdom og voksendom.

De 3½ Shubber i Hardinger Band og deres allerbedste venner fyrer et overflødighedshorn af musik, gimmicks og vanvittige historier af om Danmarkshistoriens største og bedst sælgende band. Vi takker vores skønne publikum for, at vi fik lov til at opleve noget som kun meget få får lov til: At omfavne folkesjælen i vores lille land!Der bli’r rock, grin og tårer med de største hits, men også med de mere sjældne Shub-perler fra skattekisten.

Hele Danmarks TV-læge Peter Qvortrup Geisling – kongerigets største Shu-bi-Dua fan – har taget temperaturen på DANMARK og konstaterer: Vi har brug for en Shu-Bi-Dua pille. Han er vært på Shubilæums-turen og vil kæde aftenen sammen med sjove Shu-Bi-Dua anekdoter.

Denne særlige jubilæumskoncert dedikeres som en hyldest til en af Danmarks bedste sangere og den arv, Michael Bundesen efterlod os alle sammen: ‘En større hyldest til Michael Bundesen, kan jeg ikke forestille mig’, udtaler Michael Hardinger.

‘Lad os stå sammen! Livets Skjorte er blevet længere. Hold ud. Fremtiden venter med store dejlige fester,’

Bandet:

Shubben Michael Hardinger

Shubben Kim Daugaard

Shubben Jørgen Thorup

Halvshubben Kasper Daugaard

Guitarlegenden B-Joe

Vores egen Keith Moon på trommer: Flemming Olsen

  • 31. marts 2023 kl. 20:00
  • Ringsted Kongrescenter