fbpx
  • 30. november 2024 kl. 20:00
  • Ringsted Kongrescenter

HUSH


Glæd jer til HUSH | Unplugged – From One Lifetime To Another i Ringsted Kongrescenter 30. november kl. 20.00!

For at gribe fat i de musikalske hjertestrenges oprindelse og fejre et bemærkelsesværdigt jubilæum, annoncerer HUSH, den anmelderroste danske duo, der er kendt for deres tidløse debutalbum “A Lifetime”, en helt særlig akustisk jubilæumstour.

I anledning af 20-året for udgivelsen af deres debutalbum “A Lifetime”, som i sin tid overraskede og fortryllede lyttere på tværs af generationer, vil Hush tage deres akustiske magi med ud på landevejen.

Efter et overvældende svar fra deres dedikerede fans på de ni annoncerede koncerter i landets største koncertsale i april, udvider Hush nu deres jubilæumsfejring med yderligere 28 intime unplugged-koncerter.

Dorthe Gerlach og Michael Hartmann vil præsentere et musikalsk univers, der både hylder deres begyndelse og skuer fremad. Fra de oprindelige hjemmeindspilninger til de store koncertsale og nu tilbage til intime spillesteder, vil Hush skabe en unik forbindelse mellem deres musik og deres publikum, der har fulgt dem på deres musikalske rejse gennem årene.

Under titlen “From One Lifetime To Another” vil Hushs koncerter være mere end bare en fejring af deres debutalbum; de vil være en hyldest til musikkens tidløse kraft og den særlige forbindelse, der opstår mellem kunstner og lytter i de mest intime omgivelser.

Med deres unikke lyd og stærke musikalske tilstedeværelse er HUSH klar til at tage deres fans med på en uforglemmelig rejse gennem 20 års musikalsk arv.

  • 30. november 2024 kl. 20:00
  • Ringsted Kongrescenter