• 2. december 2022 kl. 21:00
  • Ringsted Kongrescenter

Kandis


Danmarks ubetinget mest populære orkester hedder Kandis – oplev dem til julefrokost med dans og DJ den 2. december i Ringsted Kongrescenter!

Bandet har gang i deres 33. koncertsæson og endelighedsturnéen bringer Kandis rundt i hele Danmark.

Hver eneste gang skal publikum have en god musikalsk oplevelse, hvilket kræver et stålfast koncertkoncept – en koncert udover det sædvanlige. Et koncertkoncept, som spreder stor glæde blandt et altid begejstret publikum, som i et par timer til en aften i selskab med Kandis, kan glemme alt om en travl hverdag og blot feste igennem med det populæreste orkester herhjemme – nemlig Kandis.

Som kun få andre danske dansebands formår Kandis hver eneste gang, at underholde mange hundrede danseglade gæster. Og det sker langt over 150 gange årligt. Flere hundrede Kandis fans møder op til de mange koncerter, som i efteråret og vintermånederne er fokuseret på halfester i hele landet.

Kandis er i 2022 mere aktuelle end nogensinde før. I efteråret 2021 har biograffilm “Kandis for Livet” haft premiere. Filmen har fået 5-stjernede anmeldelser overalt i den skrevne danske presse og med over 70 solgte sale i de danske biografer, er filmen en kæmpe succes og en stor oplevelse. Det har ligeledes givet KANDIS mange gange landsdækkende TV-optræden på både DR TV og TV2 i 2021, hvor de har optrådt med bl.a. soundtracket fra filmen og nogle af deres mange andre store hits.

Tidsplan:

Kl. 18.00: Spisning starter

Kl. 21.00: Kandis

Kl. 01.00: Tak for i aften

Denne koncert sælges inkl. spisning ved langborde på gulvplan og ekskl. spisning på balkon.

  • 2. december 2022 kl. 21:00
  • Ringsted Kongrescenter