• 10. juni 2023 kl. 11:30
  • Ringsted Sportcenter Hal A

Koncert med Line Solsikke


Glæd jer til en fantastisk koncert med Line Solsikke på Ringsted Børnefestival 2023!

Nu kan man endelig opleve en koncert med Børnefestivalens egen maskot Line Solsikke.

Line Solsikke er kendt og elsket af mange børn, da hun passer på vores alle sammens natur.

Med hendes søde væsen skal vi alle sammen lege og synge sammen til showet om store og små ting –  i kan godt glæde jer.


Om Ringsted Børnefestival

På Ringsted Børnefestival er alle børn mellem 3-12 år garanteret en uforglemmelig dag. Der er altid mere end 80 aktiviteter, gode koncerter, teaterforestilling, opvisninger og masser af god musik.

I 2023 bliver Ringsted Børnefestival afholdt for 7. gang. Siden den første børnefestival blev afholdt den 11. juni 2016, har Ringsted Børnefestival formået at samle Ringsted og skabe en uforglemmelig dag for børn i alle aldre. Dog blev børnefestivalen i 2021 afholdt som en To Go-version. Et samarbejde mellem kulturinstitutioner, skoler, dagtilbud, foreningsliv, turistattraktioner og erhvervsliv og Ringsted Kommune har gjort Ringsted Børnefestival til noget helt særligt.

Fra børn til børn

Planlægning og udvikling af en del af aktiviteterne på Ringsted Børnefestival sker gennem læringsforløb, der gennemføres på byens skoler og dagstilbud.

Mottoet er, at vi laver en festival for hinanden, og temaet fra børn til børn er vigtigt i en tid, hvor både børn og voksne i særlig grad trænger til at lege og være kreative sammen.

Bæredygtighed og biodiversitet

På Ringsted Børnefestival sættes der fokus på bæredygtighed, biodiversitet og FN’s 17 verdensmål. Der skabes et rum for sjove, lærerige og underholdende aktiviteter, der sætter børnenes læring i spil på en kreativ og underholdende måde.

  • 10. juni 2023 kl. 11:30
  • Ringsted Sportcenter Hal A