• 30. marts 2023 kl. 20:00
  • Ringsted Kongrescenter

Lisbet og Ulf


Glæd jer til et humoristisk talkshow krydret med legendariske revynumre når revylegenderne Lisbet Dahl og Ulf Pilgaard gæster Ringsted Kongrescenter den 30. marts 2023!

Til marts 2023, får danskerne muligheden for at opleve to af de største danske showbizz personligheder, der vil fortælle anekdoter om deres liv sammen på de skrå brædder igennem 50 år, men også genopleve nogen af de mest legendariske revynumre, og på den måde gøre det de altid har været bedst til: at træne danskernes lattermuskler!

Både Ulf Pilgaard og Lisbet Dahl har spillet deres sidste sæson på Cirkusrevyen. Men når en epoke slutter starter en ny.

Det bliver en underholdende tur ned gennem “memory lane” tilføjet en god portion grin og anekdoter fra deres mange år i showbizz, som bare ikke må gå i glemmebogen

Måske møder vi Dronningen? Måske møder vi Humørbomben der er glad for Cha cha cha? Måske får vi en vise? Og måske genser vi et eller to af Lisbet og Ulfs legendariske revy numre? Alt kan ske når man slipper to af Danmarks sjoveste mennesker løs på scenen.

Det styres af den unge talkshowvært Lukas Birch, der tidligere har lavet talkshows med Ulf Pilgaard, Mette Blomsterberg, “Bag om Badehotellet” med Anne Louise Hassing og Amalie Dollerup – og Lukas er en etableret del af den danske revyscene, både som aktiv skuespiller, men han skriver også tekster til flere revyer. 

Ulf, Lisbet og Lukas, glæder sig til at byde jer velkommen til en hyggelig, spændende og ikke mindst: sjov aften.

  • 30. marts 2023 kl. 20:00
  • Ringsted Kongrescenter