• 16. maj 2024 kl. 20:00

Magic Men

Der er dømt Ladies Night event i verdensklasse når de magiske mænd fra Down Under rammer Ringsted Kongrescenter med Channing Tatum’s ‘brother from another mother’ Will Parfitt i front, som led i Magic Men Australia World Tour 2024.

Med mere end 1mio solgte billetter verden over, er der store forventninger når Ringsted Kongrescenter, lægger scene til Will Parfitt og hans Magic Men. Kendt for deres energifyldte shows, der kombinerer spektakulær mandestrip med interaktiv underholdning, bliver det en aften fyldt med begejstring, overraskelser og uforglemmelige øjeblikke.

Hvem er Will Parfitt?

Den engelsk-fødte stripper Will Parfitt er en “Magic Mike” fra det virkelige liv. Hans lighed med Magic Mike-stjernen Channing Tatum er ubestridelig, men som sensation på sociale medier og stripper i Magic Men er Will Parfitt en stjerne i sig selv – med svimlende 8,5 millioner følgere som beviset. Den Melbourne-baseret entertainers videoer og reels på TikTok og Instagram er ligeledes gået viralt – og har samlet mere end 90 millioner visninger.

Arrangør: WB Concerts

  • 16. maj 2024 kl. 20:00