• 13. oktober 2022 kl. 19:00
  • Ringsted Kongrescenter

Mahamad Habane


Mahamad Habane har leveret grin til danskerne i snart 6 år og er nu klar til at sprede mere glæde, når han kommer til Ringsted Kongrescenter den 13. oktober 2022 med et ekstra show af one-man showet HAM DER KOMIKEREN.

Mahamad Habane har gennem de sidste mange år optrådt på scener landet over og dermed vist sit store talent på både livescenen og i TV. Kronprinseparrets årlige uddeling af priser, Comedy aid/Grin til Gavn, Klipfiskerne, BØH!!, vært for DM i stand up og nyligst underholdningsprogrammet Stormester er bare nogle af de programmer Mahamad Habane har optrådt til og deltaget i. 

Hans første one-man show HAM DER KOMIKEREN er et show med sjov og positivisme og med Mahamads altid glade sind, imødekommende publikumsinteraktion og knivskarpe jokes er du sikret en aften med komik på første klasse.

 

Mahamad Habane siger selv om showet:

“Jeg er nu klar med mit første one man show. 

Showet hedder “ham der komikeren” og er kulminationen af 6 års arbejde med Comedy.

I 2015 debuterede jeg på comedyscenen og har de sidste mange år brugt alt min tid og energi på, at lære alt det jeg nu ved om comedy. I dag står jeg tilbage med et show som er præget af den humor du kender mig for. I showet fortæller jeg mere om hvem jeg er, når jeg ikke står på en scene og gemmer mig bag et arsenal af jokes. 

Det er nemt at skrive en joke, men det er svært at fortælle noget af betydning.

Når showet slutter håber jeg, at du kender mig lidt bedre, så jeg ikke længere bare er “ham der komikeren” der siger sjove ting fra scenen.” 

  • 13. oktober 2022 kl. 19:00
  • Ringsted Kongrescenter