• 29. september 2023 kl. 20:00
  • Ringsted Kongrescenter

Mania – The ABBA Tribute


Oplev verdens måske bedste ABBA-hyldest når Mania – The ABBA Tribute gæster Ringsted Kongrescenter den 29. september 2023!

Mania byder på en superhyldest til verdens største popgruppe, som tilmed også er ét af de bedst-sælgende bands i historien. ABBA’s comeback album “Voyage” det absolut mest solgte album overhovedet i 2021, med et samlet salgstal på knap 2 millioner eksemplarer.

Med en række helt nye ABBA sange i bagagen kommer Mania nu tilbage til Danmark for at give en række koncerter, og ikke mindst de tidløse hits fra perioden 1973-1982, hvor ABBA dominerede hitlisterne overalt i den vestlige verden. 

Vi taler naturligvis om sange som “Dancing Queen”, “The Winner Takes It All”, “Fernando”, “Take A Chance On Me”, “Super Trouper”, “Waterloo”, “Thank You For The Music”, “Mamma Mia”, “Chiquitita”, “Voulez-Vous” og ikke mindst de nye hits “I Still Have Faith In You”, “Don’t Shut Me Down” og “Just A Notion”.

Man kan forvente en musikalsk og showmæssig gennemgang af de bedste og største ABBA hits, spillet og sunget af et ensemble cast. som er udvalgt efter deres musikalitet, stemmer og lighed med Agnetha, Björn, Benny & Anni-Frid. 

Mania har eksisteret siden 1999, og de har udover fast engagement i Londons West End område også spillet i Australien, Spanien, Belgien, New Zealand, Sydafrika, USA, Danmark, Singapore og Sydkorea.

  • 29. september 2023 kl. 20:00
  • Ringsted Kongrescenter