fbpx
  • 4. december 2024 kl. 20:00
  • Ringsted Kongrescenter

NATASJA


Oplev den fantastiske musical, som hylder Danmarks ukronede rap- og reggaedronning, når NATASJA gæster Ringsted Kongrescenter i 2024!

Natasjas tid her på jorden sluttede for hurtigt, for tragisk og for uretfærdigt – men nu hylder og fejrer musikforestillingen NATASJA hendes liv, hendes musik, og ikke mindst det gigantiske musikalske såvel som menneskelige aftryk, hun nåede at sætte, og stadig sætter på flere generationer af danske musikelskere.

NATASJA er en rørende og energisk musikalsk fortælling om Danmarks ukronede rap- og reggaedronning. Forestillingen tager os med ud i alle tænkelige (og også et par af de mere utænkelige) hjørner af Natasjas liv, musik og karriere. Fra de første famlende koncerter i et mørkt, pumpende og uden tvivl lettere tilrøget Ungdomshuset på Nørrebro, til livsfarlige hestevæddeløb i Sudan, skuffelser hos pladeselskaberne og de første store hits i midten af 00’erne, hvor Natasja placerede sig tungt på tronen som Danmarks nye hiphop og reggae dronning. Vi er med på opturene og nedturene, fra sammenbrud og knoglebrud til glædesudbrud og gennembrud. Fra den spæde start til den sørgelige slutning; det fatale trafikuheld på Jamaica. Desforuden det legendariske efterliv, hvor Natasjas sange insisterer på at bibeholde sin relevans.

Musikforestillingen er fortalt og fremført af nogle af Danmarks bedste sangere, rappere, dansere og divaer, og selvfølgelig bundet sammen af Natasjas udødelige sange som ”Gi’ mig Danmark tilbage, ”Ildebrand i byen”, ”Op med Ho’det”, ”Smuk og dejlig” og ”I Danmark er jeg født”, samt helt nye, handlingsbærende sange skrevet af Clemens Telling, som dramatisering af Natasjas begivenhedsrige og volatile liv.

  • 4. december 2024 kl. 20:00
  • Ringsted Kongrescenter