• 15. november 2023 kl. 20:00
  • Ringsted Kongrescenter

Neighbours & Friends


Glæd jer til en fantastisk flot koncert når Neighbours & Friends vender tilbage med udvidet orkester til Stjernestunder 2023!

Koncerten Stjernestunder med Helge Engelbrecht, Neighbours & Friends med udvidet orkester, Guldhornene og The Silky Strings, blev for mange én af de helt store oplevelser i 2022. Begejstringen var stor overalt hos de mange fans og fremmødte på den så godt som udsolgte turne´. Ordene og superlativerne var overstrømmende, når bandet mødte publikum efter koncerterne. ”Bravo! Bravo! Den bedste koncert og det bedste show, I nogensinde har leveret, helt fantastisk, det må I gerne gøre igen, hold da op, hvor var det bare godt” lød det allevegne. Så også derfor tager hele det store 17-mands-ensemble igen på turné med samme besætning og samme show men i en ny og flot opdateret 2023-udgave.

Stjernestunder 2023 bliver som koncert og show det mest ambitiøse til dato fra hele holdet i Mariehaven. Og der er masser at glæde sig til også i Ringsted, når Neighbours & Friends med Guldhornene og The Silky Strings vender tilbage til den fine koncertsal i Ringsted Kongrescenter. ”Det glæder vi os til og det bliver med garanti en stor aften igen engang” lyder det fra Helge Engelbrecht, der helt i tråd med de gældende toner i Mariehaven lover et stemningsfyldt og varieret program med ”noget for øje, øre, sjæl og sind”, Stjernestunder 2023.

  • 15. november 2023 kl. 20:00
  • Ringsted Kongrescenter