• 13. september 2024 kl. 20:00
  • Ringsted Kongrescenter

The Music of Prince – New Purple Celebration


Vær med til at fejre musikken, livet og legenden med New Purple Celebration – The Music of Prince i Ringsted Kongrescenter!

New Purple Celebration er det definitive Prince-hyldestband, der fejrer musikken, livet og tager arven fra en sand musikalsk legende, Prince meget seriøst.

Bandet har spillet sammen siden 2004 med ”Prince” forsanger/guitarist Jimi Love bakket op af et band af professionelle musikere med verdensomspændende tour -erfaring, herunder en blæsersektion, backing-sangere og to keyboardister.

New Purple Celebration har leveret sit non-stop, energiske 2-timers show til arenaer i Storbritannien, Irland, Europa og De Forenede Arabiske Emirater siden 2004. I 2024 bliver det Danmarks tur til endelig at opleve denne fantastiske musical fest – på udvalgte spillesteder!

Forbered dig på at fortabe dig selv i musikken, når Jimi og bandet tager dig med på en rejse gennem hits og skjulte perler fra een af de mest produktive og elskede kunstnere nogensinde!

Forvent at se, høre og føle ‘1999’, ‘Little Red Corvette’, ‘Purple Rain’, ‘Kiss’, ‘Diamonds And Pearls’, ‘Raspberry Beret’, ‘U Got The Look’, ‘When Doves Cry’, ‘Cream’, ‘Nothing Compares 2 U’, ‘Musicology’, ‘I Wanna Be Your Lover’ og mange, mange flere.

Dette er et “hyldest show” som ingen andre! Mindre snak, mere dans og musik. Med fokus på kraften i Princes musik og atmosfæren i hans koncerter, er det showet, ingen Prince-fan vil gå glip af!

OBS: Dette er en stående koncert

  • 13. september 2024 kl. 20:00
  • Ringsted Kongrescenter