• 11. maj 2023 kl. 20:00
  • Ringsted Kongrescenter

Ole Henriksen


Inkarnationen af livsglæde, positiv energi og højt humør, Ole Henriksen, er næste gæst hos Michèle Bellaiche – i talkshowet “Michèle LIVE”. Oplev ham i Ringsted Kongrescenter den 28. september. 

Med kun tre talkshows på nøje udvalgte venues er der her tale om en eksklusiv oplevelse, hvor publikum kan komme helt tæt på “cremekongen”.

Ole Henriksen kommer fra Nibe og startede sit virksomhedseventyr i 1975 med skønhedsklinik med egne produkter. I dag er hans hudplejeprodukter kendt over hele verden. Han har formået at arbejde sig op helt fra bunden, nøje fulgt sine drømme og ført dem ud i livet – hele vejen med en klippefast tro på egen succes og altid med humøret i top.

Samtalen med Michèle Bellaiche bliver en kærlig og ærlig tur fra opvæksten i nordjyske til i dag at være en verdenskendt forretningsmand indenfor den glamourøse skønhedsbranche. Om opog nedture – og altid bevare fokus på det positive, uanset hvad livet måtte byde os. Ole Henriksen glæder sig til at komme hjem til Danmark og møde sit publikum og sine følgere til en varm, hjertelig og sjov aften med masser af energi. Det bliver intet mindre end FANTASTISK!!!

  • 11. maj 2023 kl. 20:00
  • Ringsted Kongrescenter