• 18. november 2023 kl. 20:00
  • Ringsted Kongrescenter

Pennevenner


Glæd jer til en forrygende romantisk, musikalsk forestilling med Annette Heick og Casper Phillipson i Ringsted Kongrescenter. 

Sanger, skuespiller og entertainer Annette Heick tager sammen med skuespiller og Vild med Dans-vinder Caspar Phillipson og manuskriptforfatter Jesper Malmose publikum med på en musikalsk rejse i den nye, romantiske forestilling Pennevenner. Forestillingen kan opleves i Ringsted den 18. november 2023, hvor Caspar Phillipsons egen søn også spiller med.

Pennevenner er en romantisk og musikalsk fortælling, og forestillingen er fyldt med hits, som alle kender. Det er lyden af forelskelse, flirt og drømme for fremtiden. Publikum tages på en musikalsk rejse, når Annette Heick, Caspar Phillipsons og hans søn Silas Phillipson fortolker sangene Ain’t No Mountain High Enough, Rør ved mig, Gem et lille smil til det bli’r gråvejr og mange flere.

Forestillingen udspiller sig i 70’erne og handler om to mennesker, der på tværs af Atlanten udvikler et særligt forhold gennem analog brevskrivning og musik på kassettebånd, som jo var det, man havde ved hånden før den digitale tidsalder. I takt med at pennevennernes breve bliver mere og mere personlige, udvikler venskabet sig, og følelserne vokser. En dag, da vores mandlige hovedperson føler sig kaldet til at aflægge sin penneveninde en visit uden varsel, tager forestillingen pludselig en overraskende drejning.

Den romantiske fortælling bliver fremført live af dygtige musikere, som betyder at du også får en fantastisk musikalsk oplevelse. Det er første gang, at Annette Heick står bag sin egen forestilling fra idé til udførelse. Derfor har hun allieret sig med erfarne kræfter i form af Jesper Malmose, som er manuskriptforfatter på adskillige succesfulde forestillinger.


Dette show er en del af KulturKlubben

Medlemmer af KulturKlubben kan købe billetter til 175 kr. + gebyr. Betingelser er gældende.

Læs mere om KulturKlubben her: ringstedkongrescenter.dk/kulturklubben/

  • 18. november 2023 kl. 20:00
  • Ringsted Kongrescenter