• 29. oktober 2023 kl. 10:30
    29. oktober 2023 kl. 15:00
  • Ringsted Kongrescenter

Pippi Langstrømpe


Glæd jer til årets familiemusical i Ringsted Kongrescenter. MCH Musical præsenterer Pippi Langstrømpe i Ringsted Kongrescenter i oktober 2023 – eneste forestilling på hele Sjælland!

Så er der musical i børnehøjde, når Pippi Langstrømpe indtager scenen 29. oktober 2023 i Ringsted Kongrescenter. 

Den klassiske historie om Verdens stærkeste pige har begejstret børn i alle aldre siden Astrid Lindgren skabte historien om den fantastiske superheltinde Pippi i 1945. Alle elsker Pippi. Ikke bare for hendes overraskende styrke, men også for hendes mod, hjertevarme og godhed – også over for dem, ingen andre ser.

Pippi gør tingene på sin helt egen måde – og måske ikke helt, som de voksne bryder sig om. Men hun gør alting af et godt hjerte og med glimt i øjet. Med søskendeparret Tommy og Annika laver hun sjov og ballade og gode gerninger i og omkring huset Villa Villekulla, hvor hun bor sammen med sin hest, Lille Gubben, og aben Hr. Nilsson. Hun holder tyveknægtene Blom og Dunder-Karlsson, som vil stjæle hendes kostbare skatte, fra døren, ligesom hun undgår at blive sendt på børnehjem af den fornemme Frk. Prysselius, som bedst kan lide orden i sagerne. Alle disse figurer kan sammen med Pippis far, Kaptajn Langstrømpe, og betjentene Kling og Klang opleves på de skrå brædder i Ringsted Kongrescenter.

Forestillingen ledsages af den originale musik, kendt fra film og serie.

Familiemusicalen bliver opført af MCH Musical af professionelle og semiprofessionelle skuespillere. Musicalen bliver kun opført i Herning, Aalborg & Ringsted.

Forestillingen anbefales til børn fra 4 år.

Billetpriser:

A+ (3 forreste rækker midtfor):

Voksne: 345 kr. + gebyr

Børn under 12 år: 245 kr. + gebyr

A (Resten af salen):

Voksne: 295 kr. + gebyr

Børn under 12 år: 195 kr. + gebyr


Dette show er en del af KulturKlubben

Medlemmer af KulturKlubben kan købe billetter til 175 kr. + gebyr. Betingelser er gældende.

Læs mere om KulturKlubben her: ringstedkongrescenter.dk/kulturklubben/

  • 29. oktober 2023 kl. 10:30
    29. oktober 2023 kl. 15:00
  • Ringsted Kongrescenter